Kaila City Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Kaila City Hotel
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at mellom 15. nov - 15. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være guide på flyplassen ved ankomst og retur eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000.

 

 

Kaily City Hotel er et bra hotell som ligger i Oba, ca. 4 kilometer fra Alanyas livlige sentrum. Her kan du velge om oppholdet ditt skal inkludere frokost eller All Inclusive.

 

Dagene kan nytes ved det koselige bassengområdet, som har solterrasse med solsenger og parasoller, barnebasseng og basseng med vannsklie. Vil du heller ta en dukkert i Middelhavet, ligger stranden kun en kort spasertur fra hotellet.

 

Hotellet har fasiliteter for både store og små. Barn i alderen 4-12 kan møte nye venner i miniklubben (her snakkes det ikke skandinavisk) eller ha det gøy på lekeplassen. I mellomtiden kan de voksne nyte tiden i hotellets SPA-senter, som tilbyr et treningsrom, hamam, badstue og massasje (alle behandlinger mot avgift). Har du bestilt opphold med All Inclusive, tilgang til SPA-senteret inkl. i prisen på turen.

 

Oba har et lite lokalsenter med et godt utvalg av butikker og restauranter. Hvis du heller vil til sentrum av Alanya, kan du spasere langs den nydelige strandpromenaden eller ta lokalbussen.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær oppmerksom på at tilkoblingen er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film osv.


Rom informasjon

Standardrom

Pent møblerte rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, klimaanlegg, minibar, safe (mot betaling) og balkong. Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner.

 

Stort rom

Pent møblerte rom for 5 personer. Alle rom inneholder en dobbeltseng og to enkeltsenger, sovesofa, TV, luftkondisjonering, minibar, safe (mot avgift) og balkong. Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner.

 

Familierom

Pent møblerte rom for 4 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Rommet inneholder to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom. I tillegg inneholder rommet TV, klimaanlegg, minibar, safe (mot betaling) og balkong. Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Opphold inkl. frokost (kaffe, te og vann inkl.)

 

Eller

 

 

All Inclusive

 

Måltider og snacks

 

Frokost

07:00 – 09:00

Sen frokost

09:00 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snack Bar

15:00 – 17:00

Is

16:00 – 16:45

Kaffe, te og kage

16:00 – 17:00

 

 

Barer

 

Pool Bar

10:00 – 00:00

Beach Bar*

10:00 – 16:00

 

* Ingen servering av alkohol.

 

 

Importert alkohol, drikke som serveres på flasker, ferskpresset fruktjuice, spesialkaffe, vannsportaktiviteter på stranden og enkelte fasiliteter (inkludert alle behandlinger i SPA-senteret) er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Basseng- og strandhåndklær kan lånes på hotellet.

 

Høy musikk fra animasjonsteamets aktivitets- og underholdningsprogram vil forekomme.

 

Utendørs restauranter, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

Utbudet av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: ca. 2 euro pr dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng – Barnebasseng – Vannsklie – Gratis internett - Øststrand 250 m – Lokalt sentrum (Oba) 50 m – Alanya sentrum 4 km – Antalya flyplass ca. 125 km

 

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom