Kleopatra Royal Palm Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Kleopatra Royal Palm Hotel
Kizlarpinari Mah. Ataturk Cad. H. Senli Sk. No:3/A Alanya / Antalya
Hotellbeskrivelse

 Fint all inclusive-hotell i nærheten av Kleopatra-stranden


 

På Kleopatra Royal Palm trives alle som vil være nær både den vakre Kleopatra-stranden og Alanyas livlige sentrum. Her bor du komfortabelt med enklere All Inclusive, slik at du kan legge igjen all hverdagens stress hjemme.

 

Bassengområdet tiltrekker seg både deilige svømmeturer, lek og morro. Her kan du tilbringe late dager på en solseng i skyggen av en parasoll eller ta en svalende dukkert i et av de tre bassengene. De minste barna kan plaske i barnebassenget mens de litt eldre kan ha det gøy i bassenget med en vannsklie. Hvis du vil ta en dukkert i Middelhavet, er det bare å krysse den enveisskjørte gaten for å komme til Kleopatra stranden.

 

Unn deg noe ekstra og besøk hotellets spa hvor du kan nyte en massasje eller skrubbe i det tyrkiske badet. For de aktive er det muligheten til å spille bordtennis, dart, biljard og volleyball i hagen. Hotellet arrangerer også kveldsunderholdning et par dager i uken i høysesongen.

 

Trådløst internett er tilgjengelig mot et gebyr. Merk imidlertid at forbindelsen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Standard rom for 2 personer
Hyggelige rom innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger / en dobbeltseng og en enkeltseng, minibar, klimaanlegg, telefon, TV, safe og balkong. Bad med dusj / badekar, toalett og hårføner.

 

Familierom 2-4 personer
Fine rom med mulighet for to ekstra oppredninger på utleggbare sovesoffa/stoler. Rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, minibar, air condition, telefon, TV, safe og balkong. Bad med dusj / badekar, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

 Enkel All Inclusive

 

Frokost

08:00 – 10:00

Snack

10:00 – 12:30 & 14:00 - 17:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Kaffe och kake

17:00 – 18:00

Middag

19:00 – 21:00

 

Poolbar

10:00 – 23:00

 

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag betales direkte til hotellet.


Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser blir informert. 

Tilleggsinformasjon

Bygget i 2003 og renovert i 2012. Safe og minibar mot betaling. Ferskpresset fruktjuice, spesialkaffe, drikke på flaske, cocktailer, is og importerte drikkevarer er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger på spaet mot et gebyr. Biljard mot et gebyr. Solsenger, parasoller og All Inclusive på stranden koster ekstra. Drikker mot avgift etter kl. 23.00. Ingen alkoholtjeneste for personer under 18 år. Basseng, uteservering, bar og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser blir informert.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Restaurant Bar
Avstand til Kleopatrastranden 50 m Alanya sentrum 1 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom