Labranda TMT Bodrum Hotel Tyrkia Bodrum Bodrum
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Labranda TMT Bodrum Hotel
TrustYou Tooltip Text
Kumbahçe Mah.Atatürk Cad. no:180,48400
Hotellbeskrivelse

Labranda TMT er et 5-stjerners resorthotell som ligger i en bukt i vakre, grønne omgivelser. Hotellet er elegant innredet og rommene er spredt over flere bygninger. Hotellet er perfekt for alle som ønsker en ferie i luksuriøse omgivelser, ikke så langt fra Bodrum sentrum.

 

Det er flere bassengområder med solterrasser og bassenger for både store og små – inkludert et basseng med vannsklier. Rett utenfor hotellet ligger hotellets private strand hvor du kan slappe av på en solseng eller ta en dukkert i det glitrende havet.

 

Unn deg noe ekstra og besøk hotellets herlige spa-avdeling hvor du kan nyte en massasje eller skrubbe i det tyrkiske badet. Hotellets innendørsbasseng ligger også her. For de yngste gjestene i alderen 4-12 år er det en internasjonal miniklubb med morsomme aktiviteter. Hotellets animasjonsteam underholder både dag og kveld med morsomme konkurranser og aktiviteter.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen ofte er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film ol.


Rom informasjon

Standard Anex
Pent møblert rom for 2 voksne og 1 barn. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, luftkondisjonering, telefon, minibar (fylles daglig med vann), vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj, wc og hårføner.

 

Standardrom Hovedbygning
Pent møblert rom for 2 voksne og 1 barn. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, luftkondisjonering, telefon, minibar (fylles daglig med vann), vannkoker og safe. Bad med dusj, wc og hårføner.

 

Familierom Anex
Pent møblert rom for 4 personer. Alle rommene har to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, TV, luftkondisjonering, telefon, minibar (fylles daglig med vann), vannkoker, safe og balkong eller terrasse. Bad med dusj, wc og hårføner.

 

Superior rom Hovedbygning
Pent møblert rom for 3 voksne og mulighet for en ekstra oppredning for 1 barn. Alle rommene er innredet med dobbeltseng og enkeltseng/tre enkeltsenger, sovesofa, TV, luftkondisjonering, telefon, minibar (fylles daglig med vann), vannkoker og safe. Bad med dusj, wc og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 10:30

Lunsj

12:00 – 14:00

Middag

19:00 – 21:30

Barne buffé (middag)

19:00 – 20:00

Gözleme (tyrkiske pannekaker)

12:00 – 17:00

Kaffe, te og kaker

12:00 – 17:00

Is

14:00 – 17:00

Taverna Snack

12:00 – 17:00

Midnattsuppe

23:30 – 00:30

 

Drikkevarer

Bianco Lobby Bar

10:00 – 00:00

Paradiso Cafe Bar

10:00 – 00:00

Taverna Bar

10:00 – 18:00

Mare Bar

10:00 – 18:00

 

 

Importert alkohol, tyrkisk kaffe, flaskedrikker og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i SPA- og skjønnhetssenteret og utvalgte sportsaktiviteter mot avgift.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Utendørs restauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

• Bassenger  Barnebasseng  Vannsklie  Gratis internett i fellesområdene

• Avstand til strand 0 m  Sentrum 2 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom