Lavitas Hotel Tyrkia Antalya-området Side
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Lavitas Hotel
Hotellbeskrivelse
Denne teksten er automatisk oversatt.

De 50 rommene og de 49 dobbeltrommene er fordelt på 4 etasjer, og kan nås med en heis. I resepsjonen i lobbyen står det vennlige personalet til disposisjon. Blant hotellets fasiliteter finner du en garderobe, bagasjeoppbevaring, en safe, et vekslingskontor og en minibank. På fellesområdene kan gjestene benytte seg av WiFi. En suvenirbutikk og andre forretninger gir deg shoppingmuligheter. En vakker hage og en lekeplass finnes på eiendommen til overnattingsstedet. Blant overnattingsstedets andre fasiliteter finner du et TV-rom, et lekerom og et bibliotek. Den som ankommer med sitt eget kjøretøy, kan sette det fra seg på parkeringsplassen til hotellet. Andre tjenester som tilbys, er barnevakt mot en ekstra kostnad, medisinsk assistanse, romservice, vaskeriservice, et myntvaskeri og en hotellege. Aktive reisende, som ønsker å utforske omgivelsene med sykkel, kommer til å sette pris på sykkelutleien.
plassering / beliggenhet
Dette strandhotellet ligger ved en hovedgate, og byr på ideelle omgivelser for foreldre og barn. Her bor du omtrent 700 m fra Side sentrum. Rett utenfor overnattingsstedet finner du utesteder og underholdningstilbud samt forbindelser med offentlig transport. Nærmeste flyplass er Antalya (AYT), og ligger omtrent 65 km unna.
Rom informasjon
Et klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for et behagelig inneklima på rommene. På de fleste rom regnes balkong som standard. Rommene har vegg-til-vegg-teppe samt dobbeltseng eller king-size-seng. Barnesenger for de yngste gjestene kan også fremskaffes. I tillegg finnes det en safe og en minibar. Kjøleskap og minikjøleskap er også tilgjengelig. Internett-tilgang, telefon med direktevalg, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio, stereoanlegg og WiFi gir deg økt komfortfølelse i ferien. På badet, som er utstyrt med dusj og badekar, finnes det en hårføner. For foreldre med barn er familierom tilgjengelig.
Mat / Drikke konsept
Blant serveringstilbudene finner du en bar. Gjestene kan spise på en klimatisert, røykfri restaurant med barnestoler og et eget røykeområde. Overnattingsstedet tilbyr følgende forpleiningsalternativer: halvpensjon og all-inclusive. Blant fordelene ved et all-inclusive-opphold er ikke bare et utvalg av drikkevarer med og uten alkohol, men også tilbud som snacks. Kontinental buffetfrokost lokker deg ut av senga om morgenen. En variert lunsj (som buffet og à-la-carte) og middag (buffet og à-la-carte) tilfredsstiller alle ganer.
Sport og underholdning
Mens de voksne svømmer noen runder i utendørsbassenget, kan barna more seg i plaskebassenget. På solterrassen med solsenger og parasoller ligger alt til rette for velvære i ferien. Det finnes en basseng-/snackbar. Overnattingsstedet har et omfattende idrettsprogram utendørs med tennis og sandvolleyball samt, mot et ekstragebyr, sykling/terrengsykling og ridning. Overnattingsstedet tilbyr et stort antall sportslige innendørsaktiviteter, som f.eks. et treningsrom, bordtennis og dart samt, mot et gebyr, biljard. Hotellet tilbyr i velværeområdet en rekke behandlinger, deriblant et spa, et dampbad, et hamam og en skjønnhetssalong samt, mot en ekstra avgift, en badstue og massasjebehandlinger. Overnattingsstedets aktivitetsteam gjennomfører underholdningsprogrammer for barn og voksne.
Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom