Miss Cleopatra Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Miss Cleopatra Hotel
Hotellbeskrivelse
Denne teksten er automatisk oversatt.

Hotellet ønsker gjestene velkommen til en 4-etasjers bygning med en heis og 32 røykfrie rom. Resepsjonen i lobbyen er betjent døgnet rundt. Bagasjeoppbevaring, en safe og et vekslingskontor er blant tjenestene som tilbys. Via WiFi (uten ekstraavgift) har gjestene tilgang til Internett på fellesområdene. I turskranken kan du få hjelp med å bestille utflukter. Det finnes en rekke butikker som innbyr til innkjøp og vindusshopping. En hage gir ytterligere muligheter for avslapning og rekreasjon i det fri. Blant overnattingsstedets andre fasiliteter finner du en aviskiosk og et bibliotek. Den som ankommer med sitt eget kjøretøy, kan sette det fra seg på parkeringsplassen til overnattingsstedet. Blant tjenestene som tilbys, er en 24-timers sikkerhetstjeneste, bilutleie, transport til/fra flyplassen, romservice mot en ekstra kostnad, vaskeriservice, en frisør, pikkoloservice og en egen transporttjeneste. Aktive reisende, som ønsker å utforske omgivelsene med sykkel, kommer til å sette pris på sykkelutleien. Ved konferanser, foredrag eller møter kan konferanserommet benyttes.
plassering / beliggenhet
Ozcan Hotel passer perfekt for strandturister, og ligger noen få meter fra sandstranden, du når fram til indre by etter rundt 600 m. De nærmeste shoppingmulighetene finner du rundt 600 m unna. Flyplassen Antalya (AYT) ligger omtrent 120 km unna.
Rom informasjon
På rommene er det et klimaanlegg (mot en avgift). På balkongen eller den private terrassen utenfor de fleste rom kan gjestene slappe av og nyte havutsikten. Rommene har dobbeltseng. Barnesenger for de yngste gjestene kan også fremskaffes. Verdisaker kan mot en ekstraavgift trygt oppbevares i en safe. Dessuten finnes det Internett-tilgang, telefon med direktevalg, TV med satellitt-/kabelkanaler, et stikkontaktadapter, vekkerklokke og WiFi (uten ekstraavgift). På badet, som er utstyrt med dusj og badekar, har gjestene tilgang på en hårføner og et sminkespeil. Som en spesialtjeneste tilbys gjestene kosmetikkprodukter og et utvalg av håndklær på badene. Det er mulig å bestille rom tilpasset rullestolbrukere.
Mat / Drikke konsept
Overnattingsstedet har en restaurant og en bar. Overnattingsstedet gir deg ulike forpleiningsmuligheter. Du kan bestille overnatting inkl. frokost og halvpensjon. Frokost, lunsj à-la-carte og middag lokker med kulinariske nytelser og et variert tilbud av retter. Hotellet har et utvalg av drikkevarer med og uten alkohol.
Sport og underholdning
Mens de voksne svømmer noen runder i utendørsbassenget, kan barna more seg i plaskebassenget. På solterrassen finnes det solsenger og parasoller. Av fritidsaktiviteter tilbyr hotellet i tillegg til sykling/terrengsykling, sandvolleyball, en safari, bananbåtturer og et treningsrom også, mot en ekstra kostnad, dykking.
Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom