Monte Carlo Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Monte Carlo Hotel
TrustYou Tooltip Text
Oba Mahallesi, 10. Sk. No:4, 07460
Hotellbeskrivelse

 Hyggelig All Inclusive Hotel i vakre Oba

 

Monte Carlo Hotel er et velfungerende 4-stjerners hotell som ligger i Oba, ca. 3 km fra Alanyas pulserende sentrum.


Hotellet tilbyr et koselig bassengområde med solterrasse, basseng, et basseng med vannsklie (åpent noen timer daglig) og et eget barnebasseng. Den østre stranden ligger bare 100 meter fra hotellet, hvor du kan nyte solen på en solseng, spille sandvolleyball eller prøve de mange forskjellige vannsportsaktivitetene (avgifter tilkommer). Som gjest på Monte Carlo Hotel kan du fritt bruke solsenger og parasoller på hotellets egen strand.


Oppholdet er med All Inclusive, hvor de fleste måltider og drikke betales hjemmefra. Skulle du likevel ønske å utforske sentrum av Alanya, er det lett å komme hit med lokalbuss som går rett utenfor hotellet eller en gåtur langs Alanyas vakre strandpromenade. I høysesongen arrangerer hotellet underholdning noen kvelder i uken. Det er også et litet fitnessrom og en liten lekeplass her.


Monte Carlo har - som et av de få hotellene i Alanya innredet 15 rom spesielt egnet for rullestolbrukere. Det er heiser, brede døråpninger, tilpasset bad etc som gjør dette hotellet perfekt for gjester med funksjonshemminger. I tillegg har hotellet fasiliteter som basseng-heis og ramper hvor dette er nødvendig.Trådløst internett er tilgjengelig på rommene og i de fleste offentlige områder, men vær oppmerksom på at forbindelsen kan være veldig ustabil.
Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Pent innredede rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rom har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar (inneholder en flaske vann og etterfylles mot betaling), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom 4 personer
Pent møblerte rom for bestående av to soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, klimaanlegg, safe, minibar (inneholder en flaske vann og påfyll mot betaling), TV, telefon og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Frokost

07:30-09:30

Sen frokost

09:30-10:00

Lunsj

12:30-14:00

Snacks

11:00-16:00

Kaffe, te og kake

16:00-17:00

Middag

19:00-21:00

Kveldsuppe

23:30-00:00

 

Poolbar

10:00-23:30

Strandbar*


*Vann, juice, kaffe og te.

10:00-19:00

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Hotellet ligger ved siden av en hovedvei og trafikkstøy kan forekomme. Importeret alkohol, ferskpresset fruktjuice, is og spesialkaffe er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Basseng- og strandhåndklær kan lånes på hotellet mot et gebyr. Utendørsbassenget, restauranten, baren og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser. Vær oppmerksom på at stranden kun er klar når været tillater konstant bruk.

Betalte tjenester

Klimaanlegg:                        Ca. 5 euro per dag betales direkte til hotellet.

Sikkerhetsboks:                     Ca. 2 euro per dag betales direkte til hotellet.Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng  Restaurant Bar
Gratis Internett  Avstand til Østre strand 100 m.  Oba sentrum 800 m • Alanya sentrum 3 km  Antalya flyplass ca 125 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom