Monte Carlo Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Monte Carlo Hotel
TrustYou Tooltip Text
Oba Mahallesi, 10. Sk. No:4, 07460
Hotellbeskrivelse

 Hyggelig All Inclusive Hotel i vakre Oba

 

Monte Carlo Hotel er et hyggelig 4-stjerners hotell, som ligger i Oba, ca. 3 km fra Alanyas livlige sentrum.


Hotellet har et koselig bassengområde med solterrasse, et svømmebasseng, et annet basseng med vannsklie (åpent noen timer om dagen) og et eget barnebasseng. Øststranden ligger kun 100 meter unna, og her kan du nyte solen på en solseng, spille sandvolleyball eller prøve mange forskjellige typer vannsport (mot betaling).


Oppholdet er med all inclusive, hvor mat og drikke allerede er betalt hjemmefra. Ønsker du å utforske Alanya sentrum, er det enkelt å komme seg dit med lokalbuss, som går rett utenfor hotellet. I høysesongen arrangerer hotellet underholdning noen kvelder i uken.


Monte Carlo har, som et av de eneste hotellene i Alanya, innredet 15 rom spesielt for rullestolbrukere. Det er heiser, brede døråpninger, tilrettelagte bad etc. tilrettelagt for funksjonshemmede så godt som mulig. I tillegg har hotellet fasiliteter som bassengheis og ramper om nødvendig.


Trådløst internett er tilgjengelig på rommene og de fleste fellesområdene, men husk at forbindelsen kan være svært ustabi

Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Pent innredede rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rom har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar (inneholder en flaske vann og etterfylles mot betaling), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom 4 personer
Pent møblerte rom for bestående av to soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, klimaanlegg, safe, minibar (inneholder en flaske vann og påfyll mot betaling), TV, telefon og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Frokost

07:30-09:30

Sen frokost

09:30-10:00

Lunsj

12:30-14:00

Snacks

10:00-16:00

Kaffe, te og kake

16:00-17:00

Middag

19:00-21:00

Kveldsuppe

23:30-00:00

 

Poolebar

10:00-23:30

Strandbar

10:00-19:00

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Hotellet ligger ved siden av en hovedvei og trafikkstøy kan forekomme. Ferskpresset fruktjuice, is og spesialkaffe er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Utendørsbassenget, restauranten, baren og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser. Vær oppmerksom på at stranden kun er klar når været tillater konstant bruk.

Betalte tjenester

Klimaanlegg:                        Ca. 5 euro per dag betales direkte til hotellet.

Sikkerhetsboks:                     Ca. 2 euro per dag betales direkte til hotellet.Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng  Restaurant Bar
Gratis Internett  Avstand til Østre strand 100 m. Alanya sentrum 2,5 km.

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom