Oktober Downtown Boutique Hotel Hellas Rhodos Rhodos Town
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Oktober Downtown Boutique Hotel
TrustYou Tooltip Text
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har norsk guideservice på Rhodos. I perioden 1. juni – 27. oktober tilbyr vi engelsk- og finsktalende guideservice.


October Downtown Boutique Hotel er et moderne hotell med god beliggenhet midt i Rhodos by. Alle som ikke trenger så mange fasiliteter, men vil ha nærhet til strand, restauranter og shopping trives her.

 

Det koselige bassengområdet inviterer deg til både å slappe av og bade. Her kan du slappe av på en solseng under en parasoll eller ta en forfriskende dukkert i bassenget. I hotellets restaurant kan du nyte både greske og internasjonale retter.

 

Stranden ligger en kort spasertur fra hotellet hvor du kan nyte en forfriskende svømmetur i havet eller ta en tur i vannkanten. Blir du sulten eller tørst, er det mange restauranter, barer og koselige tavernaer å velge mellom langs stranden.

 

Vær oppmerksom på at hotellet ligger meget sentralt til, og det er støy fra trafikk og omkringliggende restauranter og barer.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen. Vær oppmerksom på at forbindelsen ofte er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Superior-rom
Elegant innredet rom for 2 personer. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng, TV, minikjøleskap, luftkondisjonering (juni - september), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkludert.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

• Basseng  Lobbybar  Gratis internett (lobby)

• Avstand til strand 300 m  Rhodos by 200 m  Rhodos flyplass 13 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom