Ozkaymak Incekum Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Ozkaymak Incekum Hotel
Hotellbeskrivelse

Özkaymak Incekum Hotel er et godt valg for alle som ønsker å bo på et Ultra All Inclusive-hotell med fasiliteter for hele familien. Hotellet ligger i Avsallar, ca. 22 kilometer vest for Alanya, rett ved stranden.

 

Hotellet har to svømmebassenger, hvorav det ene har tre vannsklier (åpent hver dag kl. 10.00-12.00/14.00-17.30), et innendørsbasseng og et barnebasseng. Her kan du ta en svømmetur, slappe av i avslapningsbassenget eller ha det gøy med barna i bassenget med minivannrutsjebane. Hvis du foretrekker salte bad, ligger Middelhavet rett utenfor døren, bare noen få skritt fra hotellområdet. Solsenger og parasoller er gratis på stranden, og badehåndklær kan leies mot et depositum.

 

I spa-senteret kan du ta tyrkisk bad, og det er også mulig å få en avslappende massasje (mot betaling). Hvis du ønsker en aktiv ferie, kan du delta i yoga, pilates og tennis.

 

I høysesongen arrangerer hotellets underholdningsteam aktiviteter og underholdning. Etter mørkets frembrudd er det underholdning i form av show og levende musikk. For de minste barna arrangerer hotellet minidisco og morsomme aktiviteter. Hotellet har også en internasjonal miniklubb for barn i alderen 4-12 år og en lekeplass.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er treg og ustabil, og at det derfor ikke er mulig å streame filmer og lignende.

 

Rom informasjon

Standardrom

Pent innredede rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, minibar (vann og brus ved ankomst. Påfylles med vann daglig), vannkoker, safe, tøfler og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom med ett soverom

Pent innredede rom for opptil 3 voksne + 1 barn. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, minibar (vann og brus ved ankomst, fylles på daglig), vannkoker, safe, tøfler og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom med to soverom

Vakkert innredede rom med to soverom for opptil 4 voksne + 1 barn. Alle rommene har ett soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og ett soverom med, TV, telefon, klimaanlegg, minibar (vann og brus ved ankomst. Påfylles med vann daglig), vannkoker, safe, tøfler og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frokost

07:30 - 10:00

Sen frokost

10:00 – 10:30

Lunsj

12:30 - 14:00

Snacks

12.00–17.00

Middag

19:00 – 21:00

Nattsuppa

23.00 – 00.00

Tea Time Lobby Lale Bar

16:00 – 18:00

Gözleme

11:30 – 16:00

Is

14:00 – 16:00

 

 

Drikkevarer

 

Lobby Bar

24 timer

Snack Bar

11 :00 – 17:00 / 20:00 – 24:00

 

Importert alkohol, tyrkisk kaffe, drikke på flaske og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i spa- og skjønnhetssenteret og utvalgte sportsaktiviteter mot betaling.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Høy musikk fra animasjonsteamets aktivitets- og underholdningsprogram kan forekomme.

 

Uterestauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

 

Utenom høysesongen vil utvalget av underholdning, aktiviteter osv. være begrenset.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Vannsklie Ultra All Inclusive Gratis internett
Privat strand 50m Lokalt sentrum 2 km Alanya 22 km Antalya flyplass ca 101 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom