Pefkos Beach Hotel Hellas Rhodos Rhodos Town
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Pefkos Beach Hotel
Hotellbeskrivelse
Dette overnattingsstedet har heis og resepsjon. Hotellet tilbyr en rekke bekvemmeligheter som sikrer deg et komfortabelt og avslappende opphold, blant annet bagasjeoppbevaring, en safe, et TV-rom og et røykeområde. Via WiFi (uten ekstraavgift) har gjestene tilgang til Internett på fellesområdene. På supermarkedet kan du gjøre de daglige innkjøpene. En vakker hage og en lekeplass finnes på eiendommen til overnattingsstedet. Den som ankommer med sitt eget kjøretøy, kan sette det fra seg uten ekstraavgift på parkeringsplassen til overnattingsstedet.
Rom informasjon
Et klimaanlegg sørger for et behagelig inneklima på rommene. Balkong regnes som standard på de fleste rom, og gir deg ytterligere muligheter for avslapning og rekreasjon under oppholdet. Kjøkkenkroken er utstyrt med te-/kaffekoker. Internett-tilgang, telefon og WiFi (mot en avgift) gir deg økt komfortfølelse i ferien. Badet, som er utstyrt med dusj og badekar, har en hårføner.
Mat / Drikke konsept
Det finnes en restaurant tilgjengelig. På overnattingsstedet er det mulig å bestille forpleiningstilbud som halvpensjon. Daglig serveres det frokost og middag.
Sport og underholdning
Sports- og underholdningstilbudet ved hotellet lar gjestene fylle fritiden med aktiviteter etter eget valg. Du kan få en forfriskende opplevelse i de 2 utendørsbassengene. I tillegg finnes det barnebassenger. På solterrassen finnes det solsenger og parasoller. I bassengbaren finner gjestene diverse forfriskende drikkevarer.
Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom