Porto Kalamaki Hotel Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Porto Kalamaki Hotel
TrustYou Tooltip Text
Chania
Hotellbeskrivelse

 Sjarmerende leilighetshotell med god atmosfære

 

 

Porto Kalamaki er et sjarmerende leilighetshotell som ligger i Kalamaki og i gangavstand fra Agia Marina. Nyt en herlig morgen på balkongen før du legger deg ved bassenget eller går på oppdagelsesferd for å se hva Kalamaki har å tilby.

 

Hotellet har et herlig bassengområde hvor du kan tilbringe dagen på en solseng under en parasoll eller ta en dukkert i bassenget. De yngste gjestene har eget barnebasseng å leke og plaske i. Fra hotellet kan du nå stranden på få minutter hvor du kan nyte late dager i skyggen eller avkjølende bad i det glitrende havet.

 

Det finnes også en restaurant som serverer enkle retter, og i bassengbaren kan du nyte en kald drink. Noen ganger arrangerer hotellet underholdning bestående av musikk og dans. 

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen som regel er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Studio 2-3 personer
Pent møblerte studioleiligheter med mulighet for ekstra oppredning på sovesofa. Alle leilighetene har dobbeltseng eller enkeltsenger, og noen har også sovesofa. Leilighetene inneholder også TV, telefon, luftkondisjonering, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Superior Studio 2 personer
Lyse og nyoppussede studioleiligheter med dobbeltseng, TV, telefon, air condition, safe, bassenghåndklær, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong.
Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Toroms leilighet maks 4 personer
Pent møblerte toromsleiligheter med soverom med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger og kombinert stue og soverom med en eller to sovesofaer, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Måltider ikke inkludert

Betalte tjenester

Klimaanlegg:                                Ca. 7 Euro pr. Dag. (Studio)
Klimaanlegg:                                Ca. 9 Euro pr. dag. (To-roms leilighet )

Sikkerhetsboks:                              Ca. 2,5 Euro pr. dag.


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Tilleggsinformasjon

Air condition og safe for en avgift. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Restaurant Gratis internett
Strand 100 m Chania 4 km 

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom