Porto Platanias Village Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Porto Platanias Village
TrustYou Tooltip Text
GR-73014 Chania – Crete, Hellas
Hotellbeskrivelse

 Perfekt beliggenhet nær stranden og Platania sentrum


 

Porto Platanias Village Resort er et nydelig, familievennlig leilighetshotell som består av flere bygninger i tre etasjer. Hotellet er bygget som en tradisjonell kretisk landsby med små, pittoreske stier og små hager med vakre blomster.

 

Hotellet har et fint, stort bassengområde med basseng og barnebasseng og en stor solterrasse. Ved bassengområdet ligger også hotellets restaurant og bassengbar. Hotellet har også et mindre badeland bestående av et eget bassengområde med fire vannsklier og et barnebasseng med små vannsklier*.

 

For de aktive reisende er det mulighet til å spille tennis og padel eller trene i treningsstudioet. Alle barn mellom 5-12 år kan ha det gøy i miniklubben eller på lekeplassen (her snakkes ikke skandinavisk).

 

På søsterhotellet Porto Platanias Beach Resort, som ligger rett over veien, kan du bruke treningsstudioet gratis. Det finnes også et spa (mot betaling) med innendørsbasseng og boblebad. Du er også velkommen til å benytte flere av hotellets øvrige fasiliteter, f.eks. miniklubben og flere bassenger. Her arrangerer animasjonsteamet aktiviteter og underholdning for både store og små i høysesongen.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder - vær oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er svært dårlig og at det ikke er mulig å f.eks. streame filmer og lignende.

 

Vær oppmerksom på at innsjekking er på Porto Platanias Beach Resort ved sen ankomst.

 

*Adgang til badelandet mot et gebyr.

Rom informasjon

Studio leilighet
Fine og moderne ettromsleiligheter for inntil 3 personer, innredet i lyse farger. Alle leilighetene har dobbeltseng og sovesofa, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.


Leilighetene varierer i innredning og størrelse. Vær oppmerksom på at det er nivåforskjeller og trapper i noen av leilighetene.

 

Toroms leilighet
Trivelige og moderne toromsleiligheter for opptil 4 personer, innredet i lyse farger. Alle leilighetene har et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og kombinert stue og soverom med to sovesofaer, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Leilighetene varierer i innredning og størrelse. Vær oppmerksom på at det er nivåforskjeller og trapper i noen av leilighetene.

Mat / Drikke konsept

Halvpensjon: Frokost og middag. Drikke er ikke inkludert.

 

Noen fasiliteter finnes på søsterhotellet Porto Platanias Beach Resort & Spa.

 

Utendørs restauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Tilleggsinformasjon

Innsjekking skjer på Porto Platanias Beach Resort ved sen ankomst. Noen fasiliteter ligger på søsterhotellet Porto Platanias Beach Resort. Internasjonal miniklubb på søsterhotellet. Spa på søsterhotellet mot et gebyr. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

• Basseng  Barnebasseng  Tennis og padelbane  Vannsklier  Internett

• Strand 100 m  Platanias sentrum 200 m  Chania 12 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom