Ramira City Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Ramira City Hotel
TrustYou Tooltip Text
Saray mah. Atatürk Bulvarı no: 60 07400
Hotellbeskrivelse

 Voksenhotell (16+) midt i sentrum

 

Voksenhotellet (16+) Ramira City Hotel ble renovert vinteren 2017/2018 og er et svært populært hotell blant skandinaviske gjester. Hotellet er perfekt for alle som ønsker å bo sentralt med butikker og restauranter rett rundt hjørnet.

 

Hotellets koselige bassengområde tiltrekker seg både avslapning og deilige bad. Nyt dagen på en solseng i skyggen av en parasoll eller ta en avkjølende dukkert i bassenget. Hvis du foretrekker salte bad, ligger Kleopatra stranden innen gangavstand fra hotellet. Fra 1. mai til 21. oktober tilbyr hotellet gratis transport til stranden noen ganger daglig.

 

Vær oppmerksom på at omtrent halvparten av rommene vender mot hovedveien og derfor kan det oppstå trafikkstøy - selv om natten.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både ustabil og treg og at det ikke er mulig å streame film ol.


Vær oppmerksom på at mellom 15. nov - 15. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være guide på flyplassen ved ankomst og retur eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000.


Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Pent innredede rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med dobbeltseng og enkeltseng, TV, minibar (fylles daglig med vann), telefon, luftkondisjonering, safe, vannkoker og balkong. Bad med toalett, dusj, telefon og hårføner.

Mat / Drikke konsept
All Inclusive
Frokost : 07:30 - 09:30
Sen frokost : 09:30 - 10:30
Lunsj : 12:30 - 14:00
Kaffe/Te og kaker : 16:00 - 17:00
Middag : 19:00 - 21:00
Pool Bar : 10:00 - 00:00
 

Tilleggsinformasjon
Safe mot et gebyr. Vær oppmerksom på at omtrent halvparten av rommene vender mot hovedveien og derfor kan det oppstå støy fra trafikken - også om natten. Ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Basseng, restaurant, bar og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser blir varselt.
Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Bar Restaurant Gratis internett 
Avstand til Kleopatra stranden 600 m. Alanya sentrum 200 m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom