Rethymno Mare Hotel Hellas Kreta Rethymno
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Rethymno Mare Hotel
TrustYou Tooltip Text
Skaleta, Rethymno, Crete, GREECE 74100
Hotellbeskrivelse

 All Inclusive hotell for hele familien

 

På Rethymno Mare Hotel er det fasiliteter for både store og små og hotellet holder god standard. Start dagen med en god frokost før du legger ut for å se hva byen Skaleta har å tilby.

 

Hotellet er et paradis for alle som liker å bade. Det er en nydelig solterrasse med basseng og et separat basseng med vannsklier. For de yngste gjestene er det et barnebasseng med vannsklier. Herfra har du direkte tilgang til stranden hvor du som hotellgjester fritt kan bruke solsenger og parasoller. Velger du å bo i en familiesuite med privat basseng, har du direkte tilgang til eget basseng fra terrassen.

 

Ønsker du å unne deg noe ekstra luksuriøst, har hotellet et spaområde med behandlinger mot betaling. For den aktive reisende er det tennisbane, sandvolleyball og aktiviteter og underholdning både dag og kveld. For de yngre barna mellom 4-12 år er det en internasjonal miniklubb med lekeplass.

 

Den lille landsbyen Skaleta har et godt utvalg av restauranter og tavernaer samt barer og butikker.Vil du heller besøke Rethymnon, kan du ta lokalbussen dit den stopper rett utenfor hotellet.

  

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film ol.

 

Vær oppmerksom på at vi ikke har guider i Rethymnon. Våre guider i Chania kan kontaktes på telefon.

Rom informasjon

Superior rom 2 personer
Fine rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minibar (fylles på forespørsel og mot avgift), vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Deluxe rom 2 personer
Fine rom med mulighet for ekstra opprening. Alle rommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minibar (fylles på forespørsel og mot avgift), vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med jacuzzi, toalett og hårføner.

 

Familiesuite for 4 personer
Fine rom som består av to soverom, som hver inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger. I tillegg har rommet TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minibar (påfyll på forespørsel og mot avgift), vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.


Familiesuite med felles basseng 4 personer
Fine rom som består av to soverom, ett med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og ett med køyeseng. I tillegg har rommet TV, telefon, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad), minibar (oppfylles på forespørsel mot et gebyr), vannkoker og terrasse med tilgang til felles basseng. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Familiesuite med privat basseng 4 personer
Fine rom som består av to soverom, som hver inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger. I tillegg har rommet TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minibar (fylles på forespørsel mot et gebyr), vannkoker og terrasse med utgang til lite basseng. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider

Frokost

07:00 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Apollo Pool Bar – Snacks

10:00 – 18:00

Poseidon Pool Bar – Snacks

11:00 – 18:00

Anemos Beach Bar – Snacks

10:00 – 18:00

Middag

19:00 – 21:30

 

 

A’la Carte Restaurant - Husk å reservere bord! Åpent mai - oktober.

Jasmine – Kretansk kjøkken 19:00 - 22:00

 

 

Barer

Aphrodite Lobby Bar

16:30 – 24:00

Poseidon Pool Bar

11:00 – 23:00

Jasmine Pool Bar

10:00 – 18:00

Anemos Beach Bar

10:00 – 18:00

 

Tilleggsinformasjon

Hotellet ligger i en åsside, og det er mange trapper. Tilgang til stranden via en tunnel/heis. Vær oppmerksom på at de fleste fasilitetene deles med nabohotellet Rethymno Mare Royal. Safe mot et gebyr. Importert alkohol, drikke som serveres på flasker, ferskpresset fruktjuice og enkelte fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Støy og høy musikk i forbindelse med aktiviteter og underholdning kan forekomme. Utekafeer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:            Ca. 3 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.


Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro


(Rethymno Mare er offisielt kategorisert som et 5-stjerners hotell)

Vis mer info Vis mindre
Info

Bassenger Vannsklier Mange fasiliteter All Inclusive
Strand 20 m Skaleta 2 km Rethymnon 11 km
Gratis internett i fellesarealer

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom