Rubi Platinum Sign Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Rubi Platinum Sign Hotel
TrustYou Tooltip Text
Avsallar Mah. Incekum Cad. No : 38
Hotellbeskrivelse

Rubi Platinum Sign Hotel er et nyåpnet og innbydende 5-stjerners resorthotell med god beliggenhet rett ved stranden i Türkler. Hotellet passer for både par og barnefamilier som ønsker å tilbringe ferien i vakre omgivelser og enkelt kunne nyte sol og hav.

 

Hotellet har flere bassenger, hvorav ett har vannsklier som tiltrekker seg mange timer med moro for barn og voksne med barnesinnet i behold. Selvfølgelig finnes det også solsenger og parasoller hvor du kan nyte solen eller slappe av i skyggen. Hvis du foretrekker salte bad, har hotellet direkte tilgang til stranden. Ønsker du en pause fra solen, har hotellet et innendørsbasseng med jacuzzi.

Spasenteret tilbyr en rekke behandlinger som er avslappende for både kropp og sjel, og i treningsrommet kan du holde deg i aktivitet også i ferien. Du kan også prøve blant annet aerobic, zumba og bueskyting. Hotellets animasjonsteam sørger for at det er aktiviteter og underholdning for både voksne og barn både på dagtid og kveldstid. I "The Ma&Me&Pa Family Club" arrangeres aktiviteter for barn i alle aldre (noen aktiviteter i følge med en forelder).

 

Hotellet ligger i Türkler, ca 23 kilometer vest for Alanya sentrum og kun to kilometer fra Avsallar, hvor det er et lite utvalg butikker og restauranter.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både ustabil og treg, og at det ikke er mulig å streame film eller lignende.


Rom informasjon

Deluxe-rom
Elegant innredet rom for 2 personer. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, safe, miniba (inneholder brus og vann, etterfylles daglig)r, te og kaffe, klimaanlegg og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom
Elegant innredet rom for 4 personer. Alle rommene har to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, TV, safe, minibar (inneholder brus og vann, etterfylles daglig), te og kaffe, klimaanlegg og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Superior-rom med jacuzzi
Elegant innredet rom for 4 personer. Alle rommene har ett soverom med en dobbeltseng/to enkeltsenger og ett soverom med en dobbeltseng/to enkeltsenger, stue med sofagruppe, to TV-er, safe, to minibarer (inneholder brus og vann, etterfylles daglig), te og kaffe, klimaanlegg og balkong med jacuzzi. To bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Middag

18:30 – 21:30

Art Café (Patisserie)

10:00 – 00:00

Snack Bar

12:00 – 16:00 og 19:00 – 22:00

Bistro Terazza A´la Carte

24 timer

 

Drikkevarer

Cetrus Lobby Bar

24 timer

Papaya Bar

09:00 – 01:00

Ficus Bar

09:00 – 23:00

 

To A’la Carte Restauranter – Reservasjon kreves. 19:00 – 22:00

 

Utvalgt importert alkohol og flaskedrikker er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i SPA- og skjønnhetssenteret og utvalgte sportsaktiviteter mot avgift.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Ikke-skandinavisktalende ansatte i miniklubben. Barn under 3 år er kun i følge med en forelder.

 

Utendørs restauranter, barer, bassenger, strand og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

• Bassenger - Barnebasseng  Vannsklier  Gratis internett

• Avstand til strand 0 m • Lokalt sentrum 2 km  Alanya 23 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom