Savk Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Savk Hotel
TrustYou Tooltip Text
Saray Mahallesi, Atatürk Blv. No:147, 07410
Hotellbeskrivelse

 Strandhotell med perfekt beliggenhet


 

På det vakre Savk Hotel bor du komfortabelt rett ved Kleopatra-stranden i vakre omgivelser med utsikt over havet. Hotellet er perfekt for deg som ønsker å tilbringe både fantastiske dager på stranden og bo i nærheten av restauranter, butikker og barer.

 

Hotellet har et koselig bassengområde med både basseng og boblebad. Sett deg ned på en solseng, ta en forfriskende dukkert i bassenget, eller nyt en god drink fra bassengbaren. De yngste gjestene har selvfølgelig sitt eget barnebasseng å leke og plaske i. Fra bassengområdet går du direkte til den vakre Kleopatra-stranden for en dukkert i det glitrende Middelhavet. Hvis du blir lei av å bare slappe av i solen, kan du prøve forskjellige vannsporter mot et gebyr.

 

Oppholdet inkluderer frokost og middag, som serveres i hotellets restaurant, her kan du velge om du vil sitte inne eller ute. Hotellet har også en koselig snackbar hvor du kan spise lunsj i skyggen av palmer, mens du nyter den vakre havutsikten. Noen kvelder i uken arrangerer hotellet underholdning, for eksempel tyrkiske kvelder og levende musikk.

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis både er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Lyst og pent innredet rom med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, klimaanlegg, telefon, safe, minibar, TV og balkong. De fleste rommene har hel eller delvis havutsikt. Bad med dusj, toalett og hårføner. Trådløst internett er tilgjengelig på alle rom.

Måltid

Halvpensjon
Frokost og middag er inkludert i oppholdet og serveres som buffé. For andre måltider er det en lobbybar, en bassengbar og en snackbar ved bassengområdet.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks:  Ca 2 euro per dag betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Tilleggsinformasjon

Strand og turistområde. Støy fra trafikk og nærliggende hoteller kan oppstå i rommene og bassengområdet. Solsenger og parasoller på stranden mot et gebyr. Safe og minibar mot betaling. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info

Direkte på stranden Basseng  Barnebasseng Restaurant Bar 
Gratis internett Alanya Sentrum 1,2 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom