Seaden Quality Resort & Spa Tyrkia Antalya-området Side
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Seaden Quality Resort & Spa
TrustYou Tooltip Text
Side Mah. Bingeşik Mevkii
Hotellbeskrivelse


All Inclusive -hotell ved stranden for hele familien

 

 

Seaden Quality Resort er et nydelig og nybygd hotell som ligger omtrent 3 km utenfor det koselige feriestedet Side. Her bor du og familien med direkte tilgang til hotellets private strand og med Ultra All Inclusive bor du komfortabelt og kan la hverdagslivet være hjemme.

 

Hotellet har et nydelig bassengområde med basseng, barnebasseng og solsenger og parasoller. Herfra har du direkte tilgang til stranden hvor du kan slappe av i solen eller bade i Middelhavet.

 

Alle barn i alderen 4-10 år kan ha det gøy i miniklubben som arrangerer morsomme aktiviteter og mini-diskotek (ikke-skandinavisk talende personale). I høysesongen arrangerer hotellets eget animasjonsteam morsomme aktiviteter som vannaerobic og ulike konkurranser og spill. Når det blir mørkt er det underholdning for hele familien.

 

Hotellets flotte spaområde tilbyr tyrkisk bad, badstue, ulike massasjebehandlinger og skjønnhetsbehandlinger (mot betaling). Det er også et innendørsbasseng og et treningssenter. Hvis du vil utforske området utenfor hotellet kan du enkelt nå Side sentrum med buss.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær oppmerksom på at tilkoblingen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.


Rom informasjon

Standardrom 2 personer
Pent innredede rom med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, aircondition, vannkoker, minibar (inneholder øl, vann og brus), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom med 1 bad - Delvis havutsikt
Pent innredede rom med to separate soverom atskilt med en skyvedør. Rommet inneholder en dobbeltseng og to ekstra senger. I tillegg inneholder rommet TV, telefon, aircondition, vannkoker, minibar (inneholder øl, vann og brus), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom med 2 bad - Delvis havutsikt
Pent innredede rom for 3 voksne og 1 barn. Rommene har to separate soverom atskilt med en skyvedør. Rommet inneholder en dobbeltseng og to ekstra senger. I tillegg inneholder rommet TV, telefon, aircondition, vannkoker, minibar (inneholder øl, vann og brus), safe og to balkonger. To bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Økomoni -rom 2 personer
Pent innredede rom med mulighet for en ekstra opprening. Alle rommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, aircondition, vannkoker, minibar (inneholder øl, vann og brus), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.
Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frokost

07:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Is

12:30 – 14:30 och 10:00 - 18:00

Snacks

12:30 – 15:30

Middag

19:00 – 21:30

Vafler

15:30 – 17:00

 

Dryck

Lobby Bar

10:00 – 23:59

Q Bar

16:00 – 23:59

KaQa Bistro

24 timer

Swim Up Bar

10:00 – 18:00

Pool Bar

10:00 – 19:00

RoQa Bar

12:30 – 17:00

Moonlight Bar

10:00 – 23:59

Disco Bar

00:00 – 02:00

 

À la carte restauranter - Ett besøk på en restaurant pr. opphold inkludert. Reservasjon kreves.

 

MusQuat, Qarpaccio, SumaQ                    19:00 – 21:30

Betalte tjenester

Importert alkohol, drikke på flaske, ferskpresset juice, spesialkaffe, iskrem og visse fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive -konseptet. Ingen servering av alkohol til personer under 18 år. Høy musikk fra animasjonsteamets aktivitets- og underholdningsprogram kan forekomme. Utendørs kafeer, barer, basseng og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen eller når været ikke tillater konstant bruk. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser. 

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Ultra All Inclusive
Direkte tilgang til stranden Side 3 km Manavgat 7 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom