Seaden Valentine Resort & Spa Tyrkia Antalya-området Side
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Seaden Valentine Resort & Spa
TrustYou Tooltip Text
Side Bingeşik Mevkii
Hotellbeskrivelse

Elegant All Inclusive nær både stranden og sentrum


 

Seaden Valentine Resort & Spa er et moderne All Inclusive-hotell som ligger i det sjarmerende feriestedet Side. Hotellet ligger godt til med en kort spasertur fra stranden og nær Side sentrum.

 

Hotellet har et nydelig bassengområde med plass til både avslapning og bad i bassenget. Her kan du nyte solen i en av solsengene med favorittdrinken din fra bassengbaren eller ta en dukkert i bassenget. Stranden ligger en kort spasertur fra hotellet hvor du kan slappe av under en parasoll når du ikke kjøler deg ned i middelhavsbølgene.

 

Hvis du vil unne deg litt ekstra luksus, anbefaler vi å besøke hotellets nydelige spa-område. Hvis du heller vil ha en aktiv ferie, arrangerer animasjonsteamet morsomme aktiviteter på dagtid. Når det blir mørkt arrangeres det underholdning med både show og musikk. Her har du også muligheten til å utfordre reisefølget på blant annet boccia, bordtennis eller biljard.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

Økomoni rom 2 personer
Stilfulle og moderne rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Alle rommene er utstyrt med luftkondisjonering, minibar (brus, vann, mineralvann og øl, etterfylt hver dag), vannkoker, safe, telefon, TV og balkong. Bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

 

Standard rom for 2 personer
Stilfulle og moderne rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Alle rommene er innredet med luftkondisjonering, minibar (brus, vann, mineralvann og øl, etterfylt hver dag), vannkoker, safe, telefon, TV og balkong. Bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

 

Swim Up Room 2 personer
Stilfulle og moderne rom med dobbeltseng. Alle rommene er innredet med aircondition, minibar (brus, vann, mineralvann og øl, etterfylt hver dag), vannkoker, safe, telefon, TV og terrasse med to solsenger og parasoll. Bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner. Rommene har direkte tilgang til bassenget.

 

Suite 2 personer
Stilfulle og moderne rom med et soverom med dobbeltseng og en stue. Alle rommene er innredet med klimaanlegg, minibar (brus, vann, mineralvann og øl, etterfylt hver dag), vannkoker, safe, telefon, TV og balkong med to solsenger og parasoll. Bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

Vær oppmerksom på at det ikke er noen dør mellom soverommet og stuen.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frokost

07:00 – 10:00

Sen froost

10:00 – 10:30

Lunsj

12:30 – 14:30

Middag

19:00 – 21:00

Patisserie

10:00 – 18:00

Snack Restaurant

12:00 – 15:30

Gözleme House (Tyrkiske pannekaker)

11:00 – 15:30

Midnattssnack

23:00 – 00:00

Iskrem

11:00 – 12:00

Iskrem og vafler

15:30 – 17:00

 

Tre à la carte-restauranter; ottomanske, italienske og asiatiske retter. Et besøk til en av disse er inkludert / uke. Reservering kreves.

 

Dryck

Lobby Bar

10:00 – 00:00

Pool Bar

24 timer

Snack Bar

10:00 – 17:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

Disco Bar

00:00 – 02:00

 

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag betales direkte til hotellet.

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Aktiviteter og underholdning (som show, konkurranser og live musikk osv.) Dag og kveld seks dager i uken. Innendørsbasseng oppvarmet i begynnelsen og slutten av sesongen. Alle behandlinger og massasjer i spasenteret mot ekstra kostnad. Utvalgt importert alkohol, flaskevann, ferskpresset fruktjuice, spesialkaffe, vannsport, bowling, biljard og noen fasiliteter er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet. Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. Uteservering, barer og andre aktiviteter - inkludert bassenger kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser. Utvalget av underholdning, aktiviteter osv. Vil være begrenset utenfor høysesongen. Vær oppmerksom på at dette er et hotell for voksne.

Vis mer info Vis mindre
Info

Voksenhotell Bassenger Innendørs basseng Spa-avdelning
Gratis internett Avstand til strand 200 m Side sentrum 3 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom