Selini Suites Aqua Park Hotel Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Selini Suites Aqua Park Hotel
Rapaniana, Kolymbari 73100 Chania
Hotellbeskrivelse

Selini Suites Aqua Park Hotel er et 4-stjerners All Inclusive-hotell som ligger i den lille tradisjonelle landsbyen Rapaniana. Hotellet ligger en kort spasertur fra stranden og ca. 2 km fra Kolymbari.

 

I hotellets koselige bassengområde er det plass til både lange dager i solen og avkjølende dukkert i bassenget. På plenen rundt bassenget er det solsenger og parasoller og for de minste er det et eget barnebasseng å plaske i. Alle barn og andre vannglade kan leke og boltre seg i hotellets badeland, som ligger ca 150 meter fra hotell (stengt på onsdager).

 

Unn deg selv et besøk i hotellets SPA-avdeling hvor du kan nyte en massasje eller prøve en skjønnhetsbehandling (alle behandlinger mot betaling) eller trene i det lille treningsrommet. For de yngre barna er det et lite lekerom.

 

Rapaniana er et lite og rolig feriested, med et mindre utvalg av restauranter og butikker. For de som ønsker et større utvalg er det enkelt å komme til f.eks. Kolymbari eller Chania med lokal transport.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hotellet. Vær oppmerksom på at forbindelsen ofte er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Standard rom
Fine rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, klimaanlegg, safe, minibar og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom
Fine rom for opptil 4 personer. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, to sovesofaer, TV, air condition, safe, minibar og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Superior Familierom
Fine rom for opptil 4 personer. Alle rommene har et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og kombinert soverom og stue med to sovesofaer (rommene er adskilt med skyvedør), TV, klimaanlegg, safe, minibar og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frokost

07:30 – 10:30

Lunsj

12:30 – 14:30

Middag

18:30 – 21:30

Snacks

11:00 – 12:00 & 15:00 – 17:30

Is

 


 


 Kaffe, te og kaker serveres mellom måltidene.


Drikke

Pool Bar

10:30 – 17:30

Main Bar

17:30 – 01:00

 *Drikke mot betaling etter kl. 23.00.

 

Importert alkohol, drikke som serveres på flaske, ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i spasenteret mot betaling.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Badelandet er åpent seks dager i uken.

 

Uterestauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesong eller når været ikke tillater konstant bruk. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 10 euro per uke betales direkte til hotellet.Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Mixx Travel.

 

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - All Inclusive - Gratis internett - Avstand til strand 150 m – Kolymbari 2 km – Chania 20 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom