Solimar Aquamarine Hotel Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Solimar Aquamarine Hotel
TrustYou Tooltip Text
Gerani, Platanias Chania 73014 , Greece
Hotellbeskrivelse

Solimar Aquamarine Hotel er et moderne hotell av høy standard som ligger i Gerani, omgitt av oliven-, appelsin- og palmetrær. Hotellet er et opplagt valg for både par og familier som stiller krav til hotellet og ønsker å bo i luksuriøse omgivelser på ferie.

 

Hotellet har et nydelig bassengområde med en stor solterrasse med basseng og et barnebasseng med vannsklie for de minste barna. Den nydelige sandstranden ligger bare en kort spasertur fra hotellet, og om du velger å tilbringe dagen ved bassenget eller på stranden, kan gjestene bruke solsenger og parasoller.

 

Ingen vil kjede seg på Solimar Aquamarine: De yngste barna kan møte nye venner i miniklubben (skandinavisk snakkes ikke her), hvor det også er en lekeplass. I mellomtiden kan de større spille bordtennis eller delta i animasjonsteamets aktiviteter. Det er også et treningsrom, et spa-senter (alle behandlinger mot en avgift) og en tennisbane.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet (oppgradering til høyere hastighet er mulig mot et gebyr). Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Superior Rom
Elegant innredede rom for 2 personer. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, air condition, telefon, minikjøleskap, vannkoker, safe og balkong. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

 

Superior Rom med privat basseng
Elegant innredede rom for 2 personer med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, air condition, telefon, minikjøleskap, vannkoker, safe og terrasse med basseng, 2 solsenger og parasoll. Bad med badekar / dusj, toalett og hårføner.

 

Familie Juniorsuite
Elegant innredede rom for maksimalt 4 personer, bestående av et rom med dobbeltseng og et rom med to enkeltsenger eller to sovesofaer. Alle rommene er utstyrt med TV, air condition, telefon, minikjøleskap, vannkoker, safe og balkong. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Frokost

07:30 – 10:30

Lunsj

12:30 – 15:00

Middag

18:30 – 21:30

Snacks  (inkl. is)

11:00 – 18:00

 

A’la Carte Restaurant - Ett måltid pr person. inkl. mva. Husk å reservere bord!

 

Toque & Cork

18:30 – 21:30

 

 

Barer

Pool Bar

10:30 – 18:00

Roof Garden Bar

18:00 – 24:00

 

 

Importert alkohol, drikke servert i flasker, ferskpresset fruktjuice, spesialkaffe, behandlinger i SPA-senteret og noen fasiliteter er ikke inkludert. I All Inclusive-konseptet.

 

Ingen servering av alkohol for personer under 18 år.

 

Uteserveringer, barer og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser blir informert.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter osv. Vil være begrenset utenfor høysesongen.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:


Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - All Inclusive - Gratis internett
Strand 300 m - Lokalt sentrum (Gerani) 1 km - Platanias 4 km - Chania 14 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom