Solimar Dias Hotel Hellas Kreta Rethymno
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Solimar Dias Hotel
Adelianos Kampos Rethymno, 74100 Greece
Hotellbeskrivelse

Hotell nær stranden med All Inclusive

 

Solimar Dias ligger perfekt til i nærheten av den koselige lille byen Adelianos Kampos og en kort spasertur fra stranden. Med All Inclusive kan du la hverdagens stress være hjemme og bare nyte ferien.

 

Hotellet har et herlig bassengområde med plass til hele familien. Sett deg ned på en solseng, ta en forfriskende dukkert i bassenget eller nyt en god drink fra bassengbaren. De yngste har selvsagt eget barnebasseng å plaske i. Utfordre reisefølget til et slag biljard, bordtennis eller tennis eller lek med barna på lekeplassen hvis du blir lei av å slappe av i solen. 

 

Oppholdet er med All Inclusive, men har du likevel lyst til å spise ute, finnes det flere koselige tavernaer, restauranter og kafeer i Adelianos Kampos. Hvis du er ute etter et besøk til Rethymnon, kan du enkelt komme dit med lokal buss eller taxi.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen og på rommene mot en ekstra kostnad. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen som regel er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

 

Vær oppmerksom på at vi ikke har guider i Rethymnon. Våre guider i Chania kan kontaktes på telefon.

Rom informasjon

Superior rom 2 personer
Pent møblert rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, luftkondisjonering, telefon, lite kjøleskap, vannkoker, safe og balkong eller terrasse. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom - Et stort rom for maks 4 personer
Pent innredede rom for maks 4 personer. Alle rommene er utstyrt med dobbeltseng eller to enkeltsenger, to sovesofaer, TV, luftkondisjonering, telefon, lite kjøleskap, vannkoker, safe og balkong eller terrasse. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom - To rom maks 4 personer
Pent møblert rom som består av et rom med dobbeltseng og et rom med to sovesofaer. Alle rommene er utstyrt med TV, luftkondisjonering, telefon, lite kjøleskap, vannkoker, safe og balkong eller terrasse. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

 

Vær oppmerksom på at familierom tildeles av hotellet ved ankomst i henhold til "run of the house"-prinsippet. Det er derfor ikke mulig å forhåndsbestille opphold i en bestemt type rom.

 

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Frokost

07:30 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 10:45

Lunsj

12:30 – 14:30

Middag

18:30 – 21:30

Snacks 

11:00 – 12:30  & 14:30 – 17:00

Kaffe, te og kake

17:00 – 18:00

 

 

Barer

Pool Bar

10:30 – 23:00

 

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, spesialkaffe og visse fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Biljard mot et gebyr. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Strand- og bassenghåndklær kan leies mot et depositum. Utekafeer, barer og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Leie af sikkerhetsboks:            Ca. 14 Euro pr. ue, som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng All Inclusive Gratis internett i lobbyen
Strand 100 m Lokalt sentrum (Adelianos Kampos) 650 m Rethymnon 7 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom