Stamos Hotel Hellas Rhodos Faliraki
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Stamos Hotel
TrustYou Tooltip Text
Agisandrou str, Faliraki 85105, Rhodes
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har norsk guideservice på Rhodos. I perioden 1. juni – 27. oktober tilbyr vi engelsk- og finsktalende guideservice.


Stamos Hotel er et hyggelig All Inclusive-hotell med god beliggenhet i vakre Faliraki. Hotellet har en koselig atmosfære og med måltider inkludert kan du lene deg tilbake og bare nyte ferien.

 

Bassengområdet tiltrekker seg både late dager i solen og foriskende bading. Her kan du tilbringe dagen på en solseng i skyggen av en parasoll eller ta en dukkert i det avkjølende bassenget. De aller minste gjestene har eget barnebasseng å plaske rundt i. Stranden ligger i gangavstand fra hotellet hvor du kan nyte sol og salte bad.

 

Faliraki sentrum ligger ca. 2 km fra hotellet. Her kan du spasere i de koselige gatene, spise på en taverna eller utforske underholdninglivet.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen er både ustabil og treg og at det ikke er mulig å streame film ol.

Rom informasjon

Standard rom
Pent møblert rom på 27-30 m² for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med to enkeltsenger eller en dobbeltseng, TV, telefon, minikjøleskap, luftkondisjonering, vannkoker, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Premium-rom
Pent møblert rom på 45 m² for 3 personer. Alle rommene er innredet med tre enkeltsenger, TV, telefon, minikjøleskap, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom
Pent møblert rom på 45 m² for 4 personer. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng og to enkeltsenger eller fire enkeltsenger, TV, telefon, minikjøleskap, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Enkel All Inclusive

 

Frokost

07:00 – 10:30

Lunsj

13:00 – 14:30

Middag

19:00 -21:30

Snacks

11:00 – 13:00 og 15:00 – 17:00

Bar

10:30 – 22:30

 

 

Importert drikke, ferskpresset fruktjuice, spesialkaffe, flaskedrikker, iskrem og cocktailer er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

 

Ingen alkoholservering for personer under 18 år.

 

Solsenger og parasoller på stranden mot en avgift.

 

Utendørsrestauranten og baren og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 3 euro per dag betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng  Barnebasseng  All Inclusive  Gratis internett

Avstand til strand 500 m  Faliraki sentrum 2 km  Rhodos flyplass ca. 15 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom