Sunrise Village Hotel Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Sunrise Village Hotel
TrustYou Tooltip Text
Kambos Platania, 73014, Chania, Crete
Hotellbeskrivelse

 All Inclusive hotell i vakre omgivelser


 

Det koselige Sunrise Village ligger på en høyde med utsikt over Platanias. Hotellet er delt inn i fem bygninger med flere forskjellige romtyper som ligger rundt bassengområdet. Med All Inclusive trives hele familien, og du kan legge hverdagens stress hjemme.

 

Midt i hotellområdet finner du det herlige bassengområdet. Her kan du slappe av på en solseng eller nyte en forfriskende dukkert i bassenget. Bassengbaren serverer drikke hvis du blir tørst i solen. De yngste gjestene har sitt eget barnebasseng å plaske rundt i. Hotellet arrangerer aktiviteter og underholdning både dag og kveld flere ganger i uken i høysesongen.

 

En kort spasertur fra hotellet ligger stranden hvis du foretrekker sand og salt bad. Sentrum av Platania ligger også innen gangavstand der det er flere restauranter, barer og butikker.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen og på rommene. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er veldig dårlig, og at det for eksempel ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Superior Studio 3 personer
Moderne møblerte studioleiligheter i lyse farger. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og en sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyrene og en balkong eller terrasse. Bad med badekar / dusj, toalett og hårføner. Vær oppmerksom på at de fleste studioleilighetene ligger i 1. etasje.

 

Superior to-roms leilighet 4 personer
Moderne møblerte to-roms leiligheter i lyse farger. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt en kombinert stue og soverom med to sovesofaer, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med badekar / dusj, toalett og hårføner. Vær oppmerksom på at de fleste to-roms leiligheter ligger i første etasje. 

 

Superior 2-roms leilighet med 2 etasjer 5 personer
Moderne møblerte to-roms leiligheter i to etasjer i lyse farger. Alle leilighetene har et soverom (i første etasje - uten dør) og en kombinert stue og soverom med to sovesofaer, TV, telefon, air condition, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og to balkonger. To bad med badekar, toalett og hårføner. Leilighetene ligger i første og andre etasje.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Frokost

08:00 – 10:00

Lunsj

13:00 – 14:30

Is (Main Restaurant)

13:00 – 14:30 + 18:00 – 22:45

Is (Poolbar)

10:00 – 18:00

Snacks

10:00 – 18:00

Middag

19:00 – 21:00

 

 

Poolbar

10:00 – 18:00

Restaurantbar

18:00 – 22:45

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro

Tilleggsinformasjon

Importert alkohol, drikkevarer på flasker, ferskpresset fruktjuice og visse fasiliteter (inkludert biljard) er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen alkoholtjeneste for personer under 18 år. Uteserveringer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng All Inclusive
Strand 550 m Platanias sentrum 800 m Chania 12 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom