Sunway Apart Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Sunway Apart
TrustYou Tooltip Text
Kızlar Pınarı Mah. Yıldız Sk. No:18
Hotellbeskrivelse
Det koselige leilighetshotellet Sunway Apart er et lite hotell med god beliggenhet nær markedshallen hvor det populære tirsdagsmarkedet holdes og en kort spasertur fra Kleopatra-stranden.

Hotellet har et koselig bassengområde med et basseng med en liten vannsklie, barnebasseng og solsenger og parasoller. Blir du tørst eller sulten er det både bar og restaurant hvor du også kan kjøpe frokost.

Ønsker du å komme deg til Alanyas livlige sentrum kan du gå dit eller ta lokalbussen som har stopp rett utenfor hotellet. I tilknytning til hotellet ligger en av områdets mest besøkte restauranter, hvor det ikke bare serveres god mat, men det er også noe av en møteplass for skandinaviske turister, mye fordi de viser skandinavisk TV.

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder, vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen kan være svært treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film eller lignende.

Vær oppmerksom på at mellom 15. nov - 15. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være guide på flyplassen ved ankomst og retur eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000.

Rom informasjon
Toroms leilighet 3 personer
Fine toromsleiligheter innredet med et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, og kombinert soverom/stue med åpen kjøkkenløsning og sovesofa. Leilighetene er utstyrt med kjøkkenkrok og enkelt kjøkkenutstyr, vannkoker, air condition, safe, TV (med noen skandinaviske kanaler) og balkong. Badene har dusjkabinett, toalett og hårføner. Trådløst internett er tilgjengelig mot en avgift.

Treroms leilighet 5 personer
Pene treromsleiligheter innredet med to soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, og kombinert soverom/stue med åpen kjøkkenløsning og sovesofa. Leilighetene er utstyrt med kjøkkenkrok og enkelt kjøkkenutstyr, vannkoker, air condition, safe, TV (med noen skandinaviske kanaler) og balkong. Badene har dusjkabinett, toalett og hårføner. Trådløst internett er tilgjengelig mot en ekstra kostnad.
Måltid

Måltider er ikke inkludert.

Betalte tjenester

Aircondition:                   Ca. 7 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Safe:                                 Ca. 3 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Internett i leilighet:       Ca. 3 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Vær obs på at prisene er veiledende og kan endres uten att Tyrkiareiser informeres om det.

Tilleggsinformasjon

Aircondition, safe og internett på rommet mot en avgift. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

 Basseng  Barnebasseng  Restaurant  Bar  Internett (mot betaling)  Avstand til Kleopatra stranden 800m.  Alanya sentrum 1,5km. 

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom