Tropic On The Beach Hotel Tyrkia Antalya-området Side
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Tropic On The Beach Hotel
Hotellbeskrivelse

Tropic On The Beach er et enkelt hotell med god atmosfære bestående av fem bygninger. Hotellet har en perfekt beliggenhet rett ved stranden i Side og gjestene kommer tilbake hit år etter år.

 

Her er det et lite, men koselig bassengområde med plass til både lange dager i solen og en avkjølende dukkert i bassenget. Rundt bassenget er det solsenger og parasoller og for de minste gjestene er det et barnebasseng å plaske i. Det er også en bassengbar hvor du kan kjøpe frokost og enklere retter hvis sulten kommer snikende. Stranden ligger bare noen få skritt fra hotellet, og du kan fritt benytte deg av solsenger og parasoller.

 

Hotellets restaurant ligger rett ved strandpromenaden og er et populært møtested også for gjester utenfra. Høye lyder i form av musikk og folkeliv fra nærliggende barer, trafikk og hotellets egen restaurant kan forekomme.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets restaurant. Husk at tilkoblingen er både ustabil og treg og at det ikke er mulig å streame film osv.

 

Vær oppmerksom på at transferbussen ikke kan kjøre hele veien til hotellet og du må regne med å gå med bagasjen ca. 50-200 meter avhengig av tilgjengelighet. Vær oppmerksom på at hotellet ikke har heis og at det er trapper og nivåforskjeller.

Rom informasjon

Økonomirom

Pent møblert rom for 2 personer. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Standardrom

Pent møblert rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning på feltseng. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Leilighet

Pent møblerte ettromsleiligheter for 2 personer. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, vannkoker, TV, air condition, safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Deluxerom

Pent innredet, litt større ettromsleiligheter for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning på feltseng for barn. Alle leilighetene har dobbeltseng eller to enkeltsenger og kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, vannkoker, TV, air condition, safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom

Pent møblerte rom i to etasjer for 4 personer. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, komfyr, vannkoker, TV, air condition, safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Betalte tjenester

Leie av safe: Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Restaurant Bar  Gratis internett  Avstand til strand 20 m Side sentrum 1 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom