Villa Sun Flower Beach Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Villa Sun Flower Beach Hotel
Baklabeleni Mevkii Konaklı
Hotellbeskrivelse

Villa Sun Flower Beach Hotel (tidligere Titan Garden) er et nydelig Ultra All Inclusive-hotell med en internasjonal atmosfære som passer hele familien. Her kan du finne alt du kan ønske deg av fasiliteter, aktiviteter og underholdning.

 

Hotellet har bassenger for både store og små. Her kan du slappe av på en solseng, ta en forfriskende dukkert i bassenget eller suse ned en vannsklie. Du bor et steinkast fra hotellets private strand hvor du kan nyte dagen på en solseng under en parasoll eller bade i havet. For de aktive er det sportsaktiviteter, treningsrom og tennisbane (mot betaling på kvelden kan utstyr leies).

 

Hotellets underholdningsteam organiserer aktiviteter og underholdning både på dagtid og kveldstid. Du kan blant annet prøve vanngymnastikk, zumba, aerobic og jenga. For de minste er det en miniklubb for barn i alderen 4-12 år, som er åpen noen timer om dagen (ikke skandinavisktalende).

 

Konakli er en liten ferieby med et godt utvalg av butikker og restauranter. Ønsker du å oppleve den populære feriebyen Alanya kan du enkelt ta bussen dit.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er både treg og ustabil, og det er derfor ikke mulig å streame film o.l.

Rom informasjon

Standardrom

Pent møblert rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar, safe og balkong. Bad med dusj/badekar, toalett og hårføner.

 

Superiorrom

Pent møblert rom for 4 personer. Alle rommene har en dobbeltseng og to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar, safe og balkong. Bad med dusj/badekar, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frokost

07:30 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 10:30

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

15:30 – 17:00

Nattbuffet

23:00 – 06:00

Is

15:30 – 16:30

Beach Snacks

11:00 – 17:00

 

 

Barer

 

Lobby Bar

08:00 – 22:00

Pool Bar

10:00 – 02:00

Bistro Bar

12:00 – 00:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

 

 

Utvalgt importert alkohol, spesialkaffe, flaskedrikker og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i spa-avdelingen, biljard og vannsportaktiviteter på stranden mot betaling.

 

Miniklubben og vannskliene er åpne noen timer hver morgen og ettermiddag.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år. Høy musikk fra animasjonsteamets aktivitets- og underholdningsprogram vil forekomme.

 

Utendørs restauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser. Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Vannsklie - Ultra All Inclusive - Gratis internett - Avstand til strand 150 m – Konakli 800 m – Alanya 12 km – Antalya flyplass ca 120 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom