Ville Sun Flower Hotel - Populært hotell sentralt i Alanya. 
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Villa Sun Flower Hotel
TrustYou Tooltip Text
Kadipasa Mah., Cuceler Sok No:6, 07400
Hotellbeskrivelse

Velg mellom en leilighet eller hotellrom på dette herlige familiehotellet

 


Det populære Villa Sun Flower Apart Hotel har en sentral beliggenhet i Alanya og består av tre bygninger. Hele familien trives her, og du har muligheten til å velge om du vil bo i en leilighet med eget kjøkken eller på et hotellrom.

Det flotte bassengområdet inviterer til både deilig avslapning og avkjølende dukkerter. Det er to svømmebassenger og et eget barnebasseng for de yngste gjestene. Mellom badene kan barna også ha det gøy på lekeplassen. Hvis du har lyst på noe velsmakende, serverer bassengbaren forfriskende drinker. Nyt et besøk i hotellets spasenter, som tilbyr tyrkiske bad, massasjer og behandlinger mot et gebyr. I høysesongen arrangerer hotellet underholdning flere ganger i uken.

Hvis du vil utforske området, kan du gå til "25 meters gate" på få minutter. Det er et stort utvalg av butikker og lokale restauranter. Basarområdet, havnen og sentrum ligger også en kort spasertur fra hotellet.

Trådløst internett i hotellets fellesområder mot betaling. Vær oppmerksom på at tilkoblingen ofte er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Standard rom
Fine rom for 2 personer. Alle rom er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, minikjøleskap, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Superior-rom
Fine rom for 2 personer. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, minikjøleskap, luftkondisjonering, TV, safe (ekstra kostnad) og fransk balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Junior suite
Fine rom for 4 personer med et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og kombinert soverom og åpen kjøkkenløsning med to sovesofaer. I tillegg har rommet luftkondisjonering, minikjøleskap, TV, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Rommene ligger i sidebygningen.

Suite – Bassengutsikt
Fine rom for 4 personer med et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og stue med to sovesofaer. I tillegg har rommet luftkondisjonering, minikjøleskap, TV, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Suite – Landutsikt
Fine rom for 4 personer med et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og stue med to sovesofaer. I tillegg har rommet luftkondisjonering, minikjøleskap, TV, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Suite - Utsikt mot borgen
Hyggelige rom for 4 personer med et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og kombinert stue og åpen kjøkkenløsning med to sovesofaer. I tillegg har rommet luftkondisjonering, minikjøleskap, TV, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All InclusiveFrokost

:

08:00 - 10:00

Lunsj

:

12:30 - 14:00

Middag

:

19:00 - 21:00

Snacks

:

10:00 - 11:00 og 15:30 - 17:00

Kaffe og kake

:

17:00 - 18:00

Is

:

11:00 - 12:00 og 17:00 - 18:00

Drikke

:

10:00 - 23:00

 

Tilleggsinformasjon

I høysesongen arrangerer hotellet en gratis skyttelbuss til stranden noen ganger om dagen. Safe og air condition mot et gebyr. Importert alkohol, drikkevarer på flaske, ferskpresset fruktjuice og noen fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive -konseptet. Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. Utendørs kafeer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser. Utvalget av underholdning, aktiviteter osv. Vil være begrenset utenfor høysesongen.

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks: Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng • Barnebasseng Restaurant Bar Internett (mot avgift) Avstand til Kleopatra stranden 700m  Alanya sentrum 500m.

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom