White City Beach Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
White City Beach Hotel
TrustYou Tooltip Text
Konakli Mah, Arikan Sk. No:1, 07400 Alanya/Antalya
Hotellbeskrivelse

White City Beach Hotel er et godt voksenhotell med mange fasiliteter for både par og venner som ønsker å tilbringe ferien med å slappe av i herlige omgivelser.

 

Hotellet har et godt bassengområde med et svømmebassenger, hvorav det ene har 2 vannsklier og jacuzzi. På hotellets private strand er det rikelig med muligheter til å bade og nyte solen.

 

Trenger du litt velvære tilbyr hotellet et spa-senter med innendørsbasseng, innendørs og utendørs treningsfasiliteter, tyrkisk bad, badstue og massasje (alle behandlinger mot avgift).

 

I høysesongen organiserer hotellets underholdningsteam aktiviteter og underholdning. Her er det mulig å delta på ulike sportsaktiviteter på dagtid. Når det blir mørkt er det underholdning i form av show, livemusikk og kvelder hvor DJen arrangerer fest hele natten lang.


White City Beach ligger ca. 2 fra Konakli, som er en liten ferieby med et godt utvalg av butikker og restauranter. Hvis du vil utforske Alanya, kan du enkelt ta bussen dit.

 

Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene på hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen ofte er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film ol.


Rom informasjon

Standard rom
Pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad), minibar (ekstra kostnad) og balkong. Noen av rommene har vannkoker. Bad med dusj, toalett og hårføner. Trådløst internett mot avgift. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen ofte er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film ol.

 

 

Superior-rom med havutsikt
Stort rom for 3 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom inneholder en dobbeltseng og en enkeltseng samt sofa, TV, telefon, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad), minibar (ekstra kostnad), vannkoker og balkong. Bad med badekåpe, dusj, toalett og hårføner. Trådløst internett mot avgift. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen ofte er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film ol.

 

 

Premium-rom med terrasse
Pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad), minibar (ekstra kostnad), vannkoker og 16 m2 terrasse med solsenger. Bad med badekåpe, dusj, toalett og hårføner. Trådløst internett mot avgift. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen ofte er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film ol.

 

De Luxe-rom med terrasse
Stort rom for 3 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom inneholder en dobbeltseng og en enkeltseng samt sofa, TV, telefon, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad), minibar (ekstra kostnad), vannkoker og 20 m2 terrasse med solsenger. Bad med badekåpe, dusj, jacuzzi, toalett og hårføner. Trådløst internett mot avgift. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen ofte er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film ol.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frokost

07:00 – 09:30

Sen frokost

09:30 – 10:30

Lunsj

12:30 – 14:00

Patisserie

10:00 – 17:00

Snacks – Pool Bar

10:00 – 17:00

Snacks – Beach Bar

12:00 – 17:00

Middag

19:30 – 21:00

 

 

A’la Carte Restaurant              Ett måltid inkl. Husk å bestille bord!

 

The White Restaurant

19:30 – 21:00

Åpent på utvalgte dager!

 

Barer

Lobby Bar

10:00 – 00:00

Lobby Bar *

00:00 – 10:00

The White Pool Bar

10:00 – 00:00

The White Beach Bar

10:00 – 18:00

Coffee Bar

10:00 – 18:00

* Mot betaling

 

Importert alkohol, tyrkisk kaffe, flaskedrikke og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert. i All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i SPA-senteret og utvalgte sportsaktiviteter (gjelder også vannsportaktiviteter på stranden) mot en avgift

 

Ingen alkoholservering for personer under 18 år.

 

Høy musikk fra hotellets underholdnings- og aktivitetsprogram vil forekomme.

 

Uterestauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Tyrkiareiser informeres. 


Utbudet av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info

Voksenhotel 16+ - Basseng – SPA senter -
Privat strand 20 m – Konakli 2 km - Alanya sentrum 7 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom