Zoes Hotel Hellas Rhodos Faliraki
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Zoes Hotel
TrustYou Tooltip Text
Ladiko, Faliraki 851 03, Rhodos
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har norsk guideservice på Rhodos. I perioden 1. juni – 27. oktober tilbyr vi engelsk- og finsktalende guideservice.

 

Zoes Hotel er et koselig lite 3-stjerners hotell i utkanten av Faliraki, på Rhodos. Hotellet er omgitt av frodige hager og med eget bassengområde. Hotellets nydelige omgivelser sørger for en helt stressfri ferie. Zoes Hotel er et familiedrevet hotell har mange stamgjester og det kan man godt forstå. Vertsfamilien er imøtekommende og strekker seg langt for at du skal få en god ferie.

 

Du finner også et vakert utendørsbasseng med solsenger og parasoller samt en snackbar ved bassenget. Slappe av i skyggen ved bassenget med en forfriskende drink. Zoes Hotel ligger kun en 15-minutters spasertur fra den solfylte Ladiko-stranden, hvor du kan tilbringe dagen med å slappe av ved det krystallklare vannet og med føttene i sanden. Hvis du er litt mer eventyrlysten, kan du delta i vannsportsaktiviteter ( mot betaling )

I Faliraki finner du mange hyggelige spisesteder, butikker og barer. Byens natteliv er det perfekte stedet å feste til den lyse morgen.

 

Observer at hotellet ligger nær hovedveien og trafikkstøy kan forekomme noen steder på hotellet

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både ustabil og treg og at det ikke er mulig å streame film o.l.

Rom informasjon

Standard rom
Moderne innredet rom for 3 personer.  Rommet inneholder 2 dobbeltsenger eller 4 enkeltsenger. Samt tv, telefon, minikjøleskap, luftkondisjonering, safe, og balkong. Bad med dusj/badekar, toalett og hårføner.

 

Suite rom
Moderne innredet rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning på en sovesofa. Rommet inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt 
tv, telefon, minikjøleskap, luftkondisjonering, safe, og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Oppholdet inkluderer frokost.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:           1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng  Barnebasseng  Restaurant  Frokost inkludert  Et lite fitnessrom

Avstand til strand 950 m  Sentrum 2 km  Rhodos flyplass ca. 18 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom