Gruppereiser - Tyrkiareiser -
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback

 

Gruppereiser - treningsleir i solen - et flott tilbud for den store familien 


Hos Tyrkiareiser arrangerer vi gjerne gruppereiser, teambuilding og andre reiser for større grupper der du er 15 eller flere ute og reiser sammen. Kanskje du er et fotballag som vil ha en uke på gress og i behagelige temperaturer tidlig på våren eller senhøsten? Et yogateam fra treningsstudioet som vil oppleve noe nytt? Et selskap som må ristes litt og også ha det litt gøy underveis? Tyrkiareisers gruppereiser kan ordnes fra 1 til 3 uker og vi hjelper deg gjerne med å finne det perfekte reisemålet og det perfekte hotellet for gruppereisen. Et hotell med gode treningsfasiliteter, tennisbaner, nær golfbanen eller hva gruppens ønsker er. 

 

Gode ​​tilbud for den store familien 


Hvis du er en stor familie med over 15 personer som trenger å reise sammen, arrangerer vi gjerne denne spesielle reisen for deg. Vi sørger for at familien får sitte sammen i flyet og bo tett på hverandre på hotellet eller i sine egne bungalower / villaer. Vi kan hjelpe med privat transfer. Hvis du vil, hjelper vi til med å arrangere middager eller felles utflukter, opplevelser som du som en familie kan opplever sammen. Hvis det er et spesielt jubileum eller en rund bursdag som skal feires, vet vi de perfekte restaurantene og stedene å gjøre dette. 

 

Mye gruppereise og konferanse i Tyrkia for pengene - altid! 


I Tyrkia får du generelt mye ferie for pengene - og dette gjelder også gruppereiser og konferanser. Mat og drikke er tilgjengelig for rimelige penger, og hvis gruppen f.eks. består av et team av idrettsutøvere, og du velger å bo på et hotell med All Inclusive,vil utvalg av catering være rikelig for selv de mest sultne. Å leie tennisbaner, fotballbaner, konferanserom eller annet som skal brukes under turen er også i den fornuftige enden av hotellene våre i Tyrkia. 

Slik fungerer det å arrangere en gruppereise til Tyrkia med Tyrkiareiser


Kontakt oss ved å sende en e-post til gruppeavdelingen vår på [email protected]. Fortell hva resien handler om, antall personer, når du vil reise og om det er spesielle forhold som må tas i betraktning. Så vender en av våre gruppeeksperter tilbake og starter prosessen. Vi ser frem til å arrangere din neste gruppereise, firmatur eller konferanse.